073 800 77 16 info@plant.se

Plant är en av tre PropTechbolag som gått till final i tävlingen BA Tech Awards 2022. Finalen genomförs den 21 september på Business Arena Stockholm. Pelle Tunell, vd och grundare av Plant kommer då presentera Plant för sittande livepublik och jurygrupp. Därefter offentliggörs vinnaren.

– Det var en riktigt glad fredagsnyhet att vi gått till final! Fler och fler bygg- och fastighetsbolag tar hjälp av vår mjukvara och vår kompetens inom klimatoptimerat byggande. Att även denna erfarna jury ser fördelarna med vår teknik är självklart mycket glädjande. Genom modern teknik löser vi tillsammans morgondagens klimatproblem, säger Pelle Tunell.

Juryn har tittat på helheten i projektet och premierar nytänkande tjänster och innovation som kan bidra till att både göra fastighetsbranschen mer effektiv och attraktiv, men även ta sig an den stora utmaningen att minska klimatpåverkan från branschen.

De andra finalisterna i kategorin mest innovativa PropTechbolag är Myrspoven och Palats. Tävlingen innefattar även kategorin mest innovativa fastighetsaktör. Där är de nominerade företagen Nabo, Kista Limitless AB och Sweco.

Finalen genomförs klockan 12.15 den 21 september på Business Arena Stockholm och vinnarna offentliggörs klockan 15.45 samma dag. Arrangörer för tävlingen är Business Arena i samarbete med Nordic PropTech Initiative och PropTech Sweden.

Jurymedlemmar 2022:
Magnus Svantegård, juryordförande, Stronghold Invest
Pernilla Thessen, Head of Strategy and Innovation AFRY X, AFRY
Mattias Fröjd, reporter, Fastighetsnytt
Jenny Carlstedt, Smart cities and societies, Sweco
Olli Vigren, forskare, KTH
Roger Tofft, vd och grundare, PropTech Sweden
Jimmy B Lehtinen, Senior Content Manager, Business Arena
Terese Skärvagen, projektchef, Sveriges Allmännytta
Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef, Humlegården
Mia Forsgren, kommunikationschef, Diös fastigheter
Heidi Wik, vd, Tessin

Läs mer på Business Arenas hemsida