Vi använder cookies

Vi använder cookies för att för att ge dig tillgång till alla funktioner på vår webbplats, förbättra din användarupplevelse och för att analysera hur vår webbplats används.
This is some text inside of a div block.

Plant och Axfast i nytt samarbete för hållbar fastighetsutveckling

Plant har ingått ett RAM-avtal med fastighetsbolaget Axfast. Genom detta avtal kommer Plant att utföra klimatberäkningar för Axfasts framtida projekt, med särskilt fokus på hyresanpassningar och mindre ombyggnationer.

– I vårt arbete för att kontinuerligt minska miljöbelastningen är samarbetet med Plant en naturlig del i vår strategi, kommenterar Helena Weinz, Hållbarhetsansvarig på Axfast. Plants expertis inom klimatberäkningar kommer att vara en värdefull resurs i våra ansträngningar att bidra till samhällsutvecklingen.

Utöver att bistå med licenser för klimatberäkningar av hyresgästanpassningar kommer Plant även att erbjuda sina tjänster för större ombyggnationer och nybyggnationer inom Axfasts verksamhet.

– Vi har nyligen lanserat ett nytt verktyg för att förenkla processen med hyresgästanpassningar, säger Pelle, VD på Plant. Det är extra glädjande att kunna erbjuda Axfast skräddarsydda lösningar som möter deras specifika projektbehov och underlättar kommunikationen med hyresgästerna om materialval i realtid.

Ramavtalet mellan Plant och Axfast trädde i kraft i december 2023 och är tills vidare. För mer information om detta samarbete, vänligen kontakta Oliver Hugemark på oliver@plant.se.

Skapa framtidens hållbara bygg med Plant

Kontakta oss idag om du vill bygga mer hållbart och kostnadseffektivt