Vi använder cookies

Vi använder cookies för att för att ge dig tillgång till alla funktioner på vår webbplats, förbättra din användarupplevelse och för att analysera hur vår webbplats används.
This is some text inside of a div block.

Plant öppnar kontor i Göteborg och Jönköping – rekryterar igen

Plant fortsätter expandera och ökar närvaron i nya städer. Tre medarbetare har anställts i Göteborg och Jönköping på ett par månader - nu senast David Cederbom i Göteborg.

– Trots lågkonjunktur växer Plant. Fler och fler bygg- och fastighetsbolag väljer Plants höga automation. En naturlig del i expansionen är att öka närvaron på olika platser i Sverige. Därför öppnar vi nu kontor i två nya städer och rekryterar där, berättar Pelle Tunell, vd och grundare av Plant.

Det senaste tillskottet, David Cederbom, går in i tjänsten LCA-specialist & seniorrådgivare i Göteborg. Han kommer senast från en roll som byggnadskonstruktör på PE Teknik och arkitektur och har även erfarenhet från bland annat WSP och NCC.
David Cederbom, kommenterar:

– Det här har jag väntat på. Plant har förändrat branschen med sin mjukvara. Jag har ett stort intresse för både byggnation, konstruktion och hållbarhet. Nu får jag kombinera det och får äntligen göra exakt det jag vill, säger David Cederbom.

Totalt har de nya kontoren fem medarbetare:

Medarbetare på Göteborgskontoret
David Cederbom, LCA-specialist & seniorrådgivare (anställd 2023)
Fredrik Dahlgren, COO & LCA-specialist

Medarbetare på Jönköpingskontoret
Olivia Fredriksson, BIM & LCA-specialist (anställd 2023)
Rikard Falk, BIM & LCA-specialist (anställd 2023)
Sofie, BIM & LCA-specialist

Skapa framtidens hållbara bygg med Plant

Kontakta oss idag om du vill bygga mer hållbart och kostnadseffektivt