Vi använder cookies

Vi använder cookies för att för att ge dig tillgång till alla funktioner på vår webbplats, förbättra din användarupplevelse och för att analysera hur vår webbplats används.
This is some text inside of a div block.

Plant på plats i Almedalen 2023

Under Almedalsveckan i år arrangerar Plant seminarium och rundabordssamtal. Vi ser fram emot många spännande samtal om hur bygg- och fastighetsbranschen systematiskt kan minska klimatpåverkan.

Almedalen

Seminarium: Så minskas klimatutsläppen från byggprojekt - data, innovation, samarbete och kontinuerligt lärande

Arrangör: Plant & Vectura

Vecturas projekt GoCo Health Innovation City i Mölndal sätts under lupp under seminariet. Plant har klimatberäknat och minimerat utsläppen med sin mjukvara och hållbarhetsrådgivning. Jämfört med referensprojekt är GoCo House klimatpåverkan 30 % lägre. Vi får veta hur data, innovation, samarbete och kontinuerligt lärande varit en del av framgången.

Medverkande:
Fredrik Dahlgren, COO & LCA-specialist, Plant
Viktor Bakker, hållbarhetschef, Vectura
Amanda Tevell (moderator), VD, Hifab Advisory

Torsdag 29 juni, kl 14.00 – 14.45
Teatersalongen, Teaterskeppet, Visby gästhamn
Mer information

Rundabordssamtal

Vi har några platser kvar till Plants lunch och rundabordssamtal om Boverkets gränsvärden för klimatpåverkan. Hör av dig om du vill ha mer information till Alina eller Eva-Karin.

Vi är på plats

Hör gärna av dig om du vill mötas upp eller ha med oss i ett seminarium. Vi pratar gärna klimatåtgäder, klimatberäkning och innovativa digitala lösningar, etc.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med klimatberäkningar?

Tveka inte att kontakta oss. Vi är bara ett meddelande eller telefonstamtal bort.