073 800 77 16 info@plant.se
Vi vill göra ditt miljöarbete enkelt

Bygg- och fastighetsbranschen står inför en stor omställning med att minska den klimatpåverkan byggnader ger upphov till. För att rätt åtgärder ska vidtas, krävs underlag och förståelse kring byggnaders klimatpåverkan.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att underlätta klimatberäkning av byggnader så att du kan fokusera på att minska klimatpåverkan

Vi skapar lättanvända verktyg och tjänster som minimerar administrativt arbete. Med andra ord, vi ser till att du inte behöver lägga en massa tid på bökig administration kring klimatrapportering och klimatdeklarationer.

Teamet bakom Plant

Plant har ett team med duktiga utvecklare som gör avancerad mjukvara och specialister inom klimatoptimerat byggande. Företaget grundades av bröderna Pelle Tunell och John Sjulander 2017. 2021 började Plant anställa nya medarbetare och har sedan dess vuxit kraftigt till att idag ha 17 heltidsanställda.

Teamet kommer från både teknik- och byggvärlden. Vi har utvecklat flertalet framgångsrika webbtjänster och har erfarenhet av att arbeta med de bästa inom respektive område, såsom King, Dice, Dooer, Skanska, WSP med flera. Med kunskaper inom maskininlärning, automatisering, molntjänster, byggproduktion och LCA används modern teknik för att lösa morgondagens klimatproblem. Vi är vana att utmana hela branscher, och har nu valt att ta oss an byggsveriges miljöarbete.

Plant

Storgatan 23c c/o AGV
114 55, Stockholm

info@plant.se
073-800 77 16

© 2022 Plant An Idea AB

Följ oss

Medlemmar i