Vi använder cookies

Vi använder cookies för att för att ge dig tillgång till alla funktioner på vår webbplats, förbättra din användarupplevelse och för att analysera hur vår webbplats används.
A calendar icon
En finalistbadge från årets proptech bolag 2022

Plant i final - Årets mest innovativa PropTechbolag 2022

Plant är en av tre PropTechbolag som gått till final i tävlingen BA Tech Awards 2022. Finalen genomförs den 21 september 2022 på Business Arena Stockholm. Pelle Tunell, vd och grundare av Plant kommer då presentera Plant för sittande livepublik och jurygrupp. Därefter offentliggörs vinnaren

– Det var en riktigt glad fredagsnyhet att vi gått till final! Fler och fler bygg- och fastighetsbolag tar hjälp av vår mjukvara och vår kompetens inom klimatoptimerat byggande. Att även denna erfarna jury ser fördelarna med vår teknik är självklart mycket glädjande. Genom modern teknik löser vi tillsammans morgondagens klimatproblem, säger Pelle Tunell.

Juryn har tittat på helheten i projektet och premierar nytänkande tjänster och innovation som kan bidra till att både göra fastighetsbranschen mer effektiv och attraktiv, men även ta sig an den stora utmaningen att minska klimatpåverkan från branschen.

De andra finalisterna i kategorin mest innovativa PropTechbolag är Myrspoven och Palats. Tävlingen innefattar även kategorin mest innovativa fastighetsaktör. Där är de nominerade företagen Nabo, Kista Limitless AB och Sweco.

Finalen genomförs klockan 12.15 den 21 september på Business Arena Stockholm och vinnarna offentliggörs klockan 15.45 samma dag. Arrangörer för tävlingen är Business Arena i samarbete med Nordic PropTech Initiative och PropTech Sweden.

Jurymedlemmar 2022:

Magnus Svantegård, juryordförande, Stronghold Invest  
Pernilla Thessen, Head of Strategy and Innovation AFRY X, AFRY  
Mattias Fröjd, reporter, Fastighetsnytt  
Jenny Carlstedt, Smart cities and societies, Sweco  
Olli Vigren, forskare, KTH  
Roger Tofft, vd och grundare, PropTech Sweden  
Jimmy B Lehtinen, Senior Content Manager, Business Arena  
Terese Skärvagen, projektchef, Sveriges Allmännytta  
Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef, Humlegården  
Mia Forsgren, kommunikationschef, Diös fastigheter  
Heidi Wik, vd, Tessin

Läs mer på Business Arenas hemsida

Publicerad: September 12 2022

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med klimatberäkningar?

Tveka inte att kontakta oss. Vi är bara ett meddelande eller telefonstamtal bort.